Bejelentés


Ékszerek Világa Ajándék Ékszerek Webáruháza


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

ÜDVÖZLÖM AZ SBS trade JEWWELERY COLLECTOIN VILÁGÁBAN


Ezüst ékszerek és nagyon jó minőségű aranyozott divatékszerek gyártásával és forgalmazásával foglalkozunk, amelyek a maguk módján egyedülállóak a piacon. Nyakláncaink gyártására különös figyelmet fordítunk, hogy megjelenésükkel, tulajdonságaikkal mindjobban hasonlítsanak az arany ékszerekhez. Nagy jelentőséget tulajdonítunk a megmunkálás pontosságának, a technológiai folyamatok betartásának, a részletek kifinomultságának és a felület minőségi kidolgozásának. A fémesített réteg értékei harmincszor, sőt ötvenszer magasabbak az átlagos divatékszereken mért eredményeknél.


Itt a lehetőség,hogy egy olyan munkára tegyen szert, amely a táskájában is elfér.
Élje át azt az érzést,amikor valaki a kezébe veszi ezt a gyönyörű mintakollekciót és nem tud ellenálni annak az érzésnek,hogy ne okozzon örömet másnak és saját magának.
Egy Csehországi cégröl van szó amely 12-éves múltra tekint vissza.
A cégnek 5 országban van kirendeltsége: Csehország,Lengyelország,Románia,Szlovákia és Magyarország. Kevés olyan cég van,amely ilyen nagy választékban kínálja temékeit.Melyek: 18-karátos aranyozott termékek,ezüstözött,originál ezüst,gyógyitó hematit és orvosi fémböl készültek.Ezek az ékszerek allergiamentesek,mert nem tartalmaznak NIKKELT.
A termékek előállitásához egy ugynevezett SUBAGE
– technologiát alkalmaznak,amely azt jelenti,hogy ezek az ékszerek nem fognak bezöldulni vagy befeketedni az ember nyakán mint a normál bizsu.A cégünk minden termékére 2-éves garanciát vállal!!!

!!!!! A CÉGÜNK GARANCIA UTÁNI JAVITÁST IS VÉGEZ !!!!

PL: Tehát,ha az ékszerrel történne valami a 4,,vagy az 5 - ik évben (elszakad,lekopik,kiesik a kő) minimális összegért vállalja a javitást.Úgy lehet mondani,hogy a cég életfogytiglani garanciát vállal a termékeire.Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!